First Post

Assalaamualaikum. Inilah sebaik-baik pembuka bicara kan? First post di blog ini. Aku pun tak tahu kena aku mulakan blog ini. Mungkin sebab aku sudah bosan menulis diari. Diari yang penuh dengan nama crush aku dulu. Kah3. Lawak pun ada bila teringat.
Pemilik Blog Ini: Nurmujahidah nama dia. ^^
Hari ni hari Khamis. Esok Jumaat. 6 Mei 2010, sepatutnya aku pergi matrikulasi dah 19 Mei 2010. Tapi aku buat keputusan nak pergi Universiti Malaysia. Asasi Alam Bina, tapi aku nak tukar kursus. Amek Sains Hayat. Demi umi, aku relakan diri ambil kos yang sangat menakutkan ini. Doakan aku deh sumer. Moga aku selamat pergi dan kembali.
Wassalaam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You are here

First Post

Next

5 Servis Penghantaran Makanan di Pulau Pinang

Mujadafewa